Støv turnering

Vare:
Stål, ruller og støv

Tropper der skal trænes:

Elvere:
Vovser, Strejfer, Troldkvinder (Kjole Oler / Mare) Golem og  Bueskytter evt. Dovenfrø.

Meneske:
Vovser eller Strejfer, Morter eller Øksebabare / Ork Strateg, Præster og evt. Armbrystskytter som kanonføde

Fjender man møder:
Præst, Mare, Bue, Stenling.
Rækkefølgen er den som det tilrådes, at man eliminere dem i.

Elvere Råd :

Hvis man råder over Kjole Oler,og for de avancerede Maren, så er de at foretrække, da de har større rækkevidde og kraft, men de er mere skrøbelige, overfor Bueskytterne og Dovenfrø kan evt. bruges i de indelukkede kampe 🙂
Sværdansere og Bue er seje og gode som kanonføde, der kan beskytte magikkerene 🙂                                                                      For de mere avancerede  brug  Vovser / Bue / Strejfer mod Magikere og Grum Mare / Magiker mod Stenlingen 🙂
Som avanceret Elver og med hjælp fra Grillkyllingen samt forstærkere, så klarede Strejferene (med det høje initiativ) de fleste auto kampe eller med hjælp fra Grumme Mare hvor der var mange Stenlinge 🙂                                                                                   Og Frøer / Golemmer (Strategere) hvor der er mange bueskytter 🙂

Smugkig er gratis ved at sætte Bue / Armbrystskytte / Strejfer ind 🙂

OBS !!! Bruger man mange Skytter og Magikere er det godt med en forstærker og evt. helbredstillæg 🙂

Mennesker (taktik  og tropper)

Som i alle andre provinser, er det vigtigt først at nedkæmpe magi enheder som Præster og Grumme Mare.
 Elvenar Priest Elvenar Abbot Disse magi enheder skal nedkæmpes først
Til det er Vovser uovertruffen – men de vil også hurtigt blive nedlagt at tunge afstandsenheder som Stenlinge. Så der bliver altså en afvejning – vil du ofre Vovser for hurtigt at få nedlagt magi enheder? Mit svar er ja – i langt de fleste situationer. Alternativet er at bruge Armbrøst skytter, som dog også hurtigt bliver nedlagt. Derfor kan Stormbarbarer blive aktuelle, hvis fjenden stiller op, så du kan nå deres magi enheder efter deres første fremrykning. Så er de rigtig gode og kan også tåle at få et par på kassen 🙂 Men forvent et forbrug af Vovser – det kan ofte godt betale sig. Jeg vælger normalt lige så mange Vovser tropper som fjenden har magi tropper – hvis der er mulighed for det.
Hvis du kan lave Strejfere II så ændre situationen sig. De har høj initiativ og lang rækkevidde, så de kan nå at angribe magi enheder inden fjenden kan rykke. De kan så suppleres af Præster, evt. en Orkstrateg eller Morter, til at tage lette afstandsenheder. Så Strejfere er at foretrække frem for Vovser, eller kan supplerer dine Vovser.
Den anden type enheder du vil møde er lette afstandsenheder som Bueskytter Elvenar Wild ArcherVovser er også rigtig gode mod bueskytter, men er der mange, kan du med fordel vælge Ork strateger. Hvis du eller fjenden er lukket inde, vil Morterer være rigtig gode. Selvom Morterer har svagest angreb i forhold til Vovser og Ork strateger, kan de angribe over lang afstand og er lette at bruge. Så er din erfaring begrænset så vælg gerne en eller to Morterer til at supplerer dine andre enheder. De reducerer også fjendens angreb med 10 %.
Endelig vil du møde Stenlings Elvenar Steinling. De er ret lette at nedlægge med Riddere eller Præster. Hvis der er mange af dem og kun få andre tropper, er Præster at foretrække. I langt de fleste tilfælde, vil der dog blot være en par enkelte Stenling tropper, som kan gøre store indhug i dine Vovser og Armbrøst skytter. Prøv derfor at holde dem på afstand af Stenlings, og sæt i stedet en ridder trop på banen. Ridderen skal fokuserer på stenling, og rykke aggressivt frem, for de vi ofte have en lav prioritet fra modstanderens side. Desuden kan de tage mange hug.
Som opsumering: Vælg lige så mange vovse tropper (eller strejfer hvis du har dem) som fjenden har magi tropper, og angrib først magi. Hvis der er mange Bueskytter, kan Ork-strateger være vældig gode, men Morterer vælges, hvis din erfaring ikke er specielt stor, men ellers er Vovser også gode, som du først har benyttet til at nedlægge magi enheder. Et par Præster er gode mod Stenlings og hvis der er mange Stenlings klares de bedst med præster.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen