Stål turneringen

Vare:
Stål, ruller og støv

Tropper der skal trænes:

Elvere:
Bueskytte (Strejfer) Enter, Golem og Troldkvinder (Kjole Oler) evt. Vovser og Frøer

PS. Kjole Oler er blevet omdøbt til “Blomster Prinsesser” i kapitel 14 he-he 🙂

Meneske:
Armbryst (Strejfer) Ridder(Ork-kriger) Præster (Kjole Oler) evt. Vovser og Frøer

Fjender man møder:
Rosentorn, Tyve, Ridder (Ork-kriger) Sumpmonster.
Rækkefølgen er den som det tilrådes, at man eliminere dem i
Og dem som er i parentes , er dem man møder i de første provinser

Råd til elvere :

Hvis man er i besiddelse af Strejfere, så er de at foretrække, da de har større rækkevidde, og er mere modstandsdygtige overfor “Rosentorn”. De har et ekstra skud , og kan  bruges som “madding”. Kjole Oler er formidable til at lege “kispus” med, da de har stor rækkevidde, men sørg for at de står spredt, så de har plads til at trække væk fra fjenden 🙂

Også denne turnering er velegnet til autokamp, ved at fodre “Grillkyllingen”  🙂

Ved manuel kamp er det for elvere en god taktik at gå frem på kamppladsen og slå til det man kan nå, for derefter at trække sig langsomt tilbage til hvor fjenden ikke kan nå, men hvor man selv kan nå fjenden  🙂

Det er godt med forstærker på Magiker og Lette afstandsenheder 🙂

Smugkig er gratis, ved at sætte strejfer / bue / armbryst ind 🙂

Råd til mennesker

De enheder du vil møde på kamppladsen er Rosentorn (Magi)Elvenar Thornrose MageTyve (Let nærkamp) Elvenar ThiefOrk kriger (Tung nærkamp) Elvenar Orc Warrior og endelig sumpmonstre (Tung nærkamp) Elvenar Swamp Monster. Som altid drejer det sig om først at eliminerer magi enhederne. Det er nu du skal benytte strejfer, hvis du har adgang til denne enhed. Den har høj angreb og forsvar mod magi enheder og kan bevæge sig 4 pladser og har en rækkevidde på 4, så strejfer kan angribe på afstand. Endvidere har strejfer et initiativ på 20, hvilket betyder at den rykker først.  Så inden fjenden kan gøre noget som helst, kan du nakke fjendens magi enheder inden de overhovedet får et træk – men pas på: Tyvene vi ofte kunne angribe bagefter (bevæger 3, rækkevidde 1), så opstil så de ikke kan ramme dig. Et godt alternativ til strejfer er vovser, som kan bevæge sig langt, eller stormbarbar, som skal benyttes defensivt men som faktisk har det kraftigste angreb og forsvar mod magi enheder.
Tyvene vil være dem du skal være årvågen overfor, da de ofte stiller sig så de kan angribe dig der hvor du er svagest. Beskyt dine strejfere med ork krigere II hvis du har dem. De har et formidabel angreb mod tyvene og berøres kun svagt ved angreb fra dem, så disse enheder er langsomme men meget kraftige. Har du ikke ork kriger II, så er ridder et godt alternativ. Hvis du har dovenfrø II, så er de også gode mod tyvene og kan angribe fra distance uden selv at blive ramt.
Ork kriger og sumpmonstre nedlægges bedst af magi enheder som blomstre-troldmænd, hvis du har dem, eller præster. Du kan også benytte skovnymfer, som både har et godt angreb og forsvar mod tunge nærkamp enheder og kan lege kispus med dem dagen lang uden tab, hvis der ikke er andre enheder tilbage. Især hvis du har gift skovnymfer, skal du overveje at benytte dem, da de har et godt angreb og bedre forsvar end blomster troldmænd. Hvad du foretrækker er op til dig, men personligt benytter jeg oftest magi enheder, da de har længere rækkevidde og reducerer fjendens forsvar.
Så strategien er: Nedlæg hurtigt fjendens magi enheder med strejfer – eller vovser, hvis du ikke har strejfer. Hav et par ork krigere til at nedlægge tyve, eller riddere hvis du ikke har ork krigere. Dovenfrø II er gode til at angribe fra distance. Du kan lege kispus med fjendens tunge nærkamp ved at benytte de strejfere du brugte i starten til at eliminerer magi enhederne (eller skovnymfer), gerne suppleret med magi enheder som blomster troldmænd eller præster.
På autokamp er det lettest at sætte strejfere overfor magi enheder (rosentorn), frøer overfor tyve og præster eller blomsterprinsesser for resten. Virker i 98 % af tilfældene, hvis du har grillkyllingen på level 10.
Hvis der er mange tyve kan det ofte betale sig at sætte blomsterprinsesser (i stedet for strejfere) over rosentornsmagikere. Det er en yderligere fordel hvis du kan benytte både præster og blomsterprinsesser.

Vær opmærksom på, at hvis der både er tyve og rosentornsmagikere, vil tyvene i mange tilfælde kunne nedlægge dine strejfere efter første omgang. Hvis du tjekker opstillingen først, og dette er tilfældet, må du klare kampen manuelt – hvis du ikke vil tabe for mange strejfere.

En lille god og brugbar detalje: Hvis du ikke kan nå rosentornmagikeren hverken med strejfer eller blomsterprincesse i første hug – så brug en præst som har mindre initiativ end rosentornmagiker. Derved rykker rosentornsmagikeren før din præst, som nu kan nå og nedlægge rosentornsmagikeren.

As a consequence, neither the commissioners nor their witnesses said anything about https://resume-chief.com/ the actual content of early schooling.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen