Silke turnering

Vare:
Planker, silke og juveler

Tropper der fortrinsvis skal trænes:

Elvere:
Enter, Vovser, Bueskytte (Strejfer) Sværdanser, evt Magikere (Mare)

En forstærker på Let afstandsenhed, kan evt. bruges i denne turnering 🙂

Meneske:
Ridder, Vovser, Armbrystskytte (Strejfer)  Økse-babar, evt. Præster

Fjender man møder:
Troldkvinder, Vovser, Stenling.
Rækkefølgen er den som det tilrådes, at man eliminere dem i 🙂

Råd:
Der er gratis smugkig !!! ved at sætte en Bue / Armbryst-skytte (Strejfer) ind                                        Sværdanser / Øksebarbare kan bruges mod Magikerne,eller som kanonføde 🙂

For at få ram på Magikerne (først) kan man også bruge Bue / Armbrystskytter eller evt. Strejferne som er gode mod magikerne, men er skrøbelige over for stenlingene 🙂

Er du kommet så langt at du har “VALO-MESTRE” og “FRØPRINSER” så er de gode på autokamp 🙂

Obs  !!!  Det er bedst at gå efter Helvedes-hundene først da deres forsvar er svagere end Kerberos-vovserne , medens de  har den samme angrebs-styrke 🙂

Råd og taktik for mennesker

Umiddelbart ser silketurneringen tilforladelig ud. Du vil møde troldkvinder Elvenar Enchantress, vovser Elvenar Hellhound og stenlinge Elvenar Steinling, så man skulle tro strejfere eller vovser mod troldkvinder, ville være fint. Men det vil gå galt. Du skal ikke benytte lette afstands enheder som strejfere, for de vil hurtig forsvinde som dug for solen. Vovser vil heller ikke have meget længere levetid end snebolde i helvede, så hvad gør man så?
Hvis der kun er én trop med troldkvinder, så er det tilrådeligt, kun at benytte tunge nærkamps enheder. Brug de bedste du har, ork kriger eller riddere, da det oftest vil være vovser du først og fremmest skal nedlægge, da de når dig i første runde. MEN nu er det så, at du skal slås aggressivt – gå frem og angrib troldkvinderne med dine riddere (eller ork krigere) til de er elimineret og dernæst gå i gang med vovserne. Du har kraftigt forsvar i dine tunge nærkamps enheder, så de kan godt tåle lidt bid fra vovserne, inden du slår igen. Dine tunge nærkampsenheder vil også være gode mod stenlinge, og er der mange stenlinge, så vælg riddere fremfor ork krigere.
Hvis der er mulighed for det, så snig en præst eller en mare med i kampen, for at svække fjendens angreb og forsvar. Men tag først et overblik over kamppladsen, ved først at sætte en armbrøst eller strejfer ind, for at se om det er muligt, uden at vovserne nedlægger dem i første hug.
Hvis der er mange troldkvinder, kan det være nødvendigt først at eliminerer dem ved at bruge vovser, men vær opmærksom på hvor stenlinge står, for de vil angribe dem så hurtigt de kan.
Muligvis kan et par armbrøster på plads 2 og 3 tiltrække sig fjenden, men det vil jeg lige teste af når vi kommer til silke turneringen.
Så strategien er: Brug 5 riddere (bland lidt orkkrigere ind hvis der er mange vovser), vær aggressiv og angrib først troldkvinder, dernæst vovser og til sidst stenlinge. Er der mange troldkvinder, kan vovser være nødvendige for at eliminerer troldkvinderne først. Snig en præst med hvis det er muligt.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen