Krystal turnering

Vare:
Marmor, krystal og eliksir

Tropper der skal trænes:

Elvere:
Vovser, Enter, Bueskytter (Strejfere) Dovenfrø Magiker (Mare)

Mennesker:
Vovser, Vallorisk vogter ( Ork kriger, Ridder), Grumme mare eller Præster, (Strejfere og  Armbrøst skytter)

Fjender man møder:
Troldkvinde, Vovser, Ork-dessetøer, Dovenfrø (I og II)
Rækkefølgen er den som det tilrådes, at man eliminere dem i
Og dem som er i parentes , er dem man møder i de første provinser

Råd:
Det er en svær turnering og kampene vindes bedst manuelt, da kamppladsen, er meget vanskeligt, og det er vigtigt at få ram på Troldkvinderne, før de kan svækker dine tunge enheder, så brug Bue / Strejfere og Vovser til at eliminere dem med først , så kan Magiker (Mare) komme frem i kamp og Dovenfrø er gode som bagtropper 🙂

Smugkig er gratis ! Ved at sætte Bue / Armbrystskytte ind, og selvom det er tidskrævende, kan det varmt anbefales pga. den hele tiden skiftende, og meget vanskelige kampplads 🙂

For de avancerede spillere kan Grumme Mare og Dovenfrø II med stor fordel bruges i denne turnering 🙂

OBS ! Efter vi har fået ild Føniksen har styrkerne ændret sig og i forhold til hvilke Vidundere man råder over, også i forhold til hvor langt de er opgraderet, det kan variere meget, så prøv jer frem i de nemme provinser, til i kender jeres troppers styrke 🙂

Råd til mennesker

Som sædvanligt skal du hurtigt gøre kål på troldkvinderne Elvenar Enchantress. Har du strejfer II er det absolut bedst at benytte den, da strejfer med sit høje initiativ hurtigt kan nedlægge troldkvinderne – men pas på fjendens andre enheder – de kan let nedlægge dine strejfere (evt armbrøst hvis du ikke har strejfere) og derfor er strejfere sjældent det bedste valg til at nedlægge troldkvinder i krystalturneringen.

Som alternativ kan du benytte vovser (eller barbarer) til at nedlægge troldkvinderne. De kan så dernæst trække sig tilbage, beskyttet af tunge enheder som ork kriger ll, til at nedlægge fjendens helvedshunde Elvenar Hellhound, som vil forfølge dine vovser. Du kan også benytte vallorisk vogter II. De er knap så effektive mod helvedshunde, men kan samtidig benyttes mod de tunge afstandsenheder – ork desertører Elvenar Orc Deserter og frøer Elvenar Faineant Frog(muligvis kanonerer) – som du også møder i krystalprovinserne. De er bedre end riddere, men har du ikke vallorisk vogter er riddere gode mod helvedshunde og tunge afstandsenheder.

Har du grumme mare, kan du med fordel benytte dem mod tunge afstands enheder. De reducerer både modstanderens angreb (med 40 %) og forsvar (med 50 %), så det er rigtig gode enheder at have på kamppladsen. Endvidere kan de bevæge sig 4 felter og har en rækkevidde på 3, så de hurtigt kan nedlægge de langtrækkende frøer. Mare er følsom overfor fjendens helvedshunde, så de skal beskyttes mod dem, eller brug dem først til angreb når du har elimineret fjendens helvedshunde. Præster er rigtig gode alternativer, hvis du ikke har grumme mare. Stil dine magi enheder op i din kampformation, så de ikke kan nås af fjenden i første træk.

Så strategien er: Nedlæg hurtigt magi enheder med vovser (eller strejfere hvis de ikke angribes af helvedshunde i næste træk) og dernæst helvedshundene med tunge nærkampsenheder (Ork kriger, vallorisk vogter eller ridder) og endelig ork desertører og frøer med grumme mare eller præster.

Hvis du har fugl føniks på niveau 10, så ændre strategien sig, da frøerne nu er i stand til at nedlægge vovser ret effektivt (afhænger også af Tudsernes Tempel niveau). Så sæt morter op mod morter, brug frøer mod vovser og præster/prinsesser mod resten. Det virker rimelig godt, men på autokamp er det ikke altid det går. Er der tre eller flere magikere hos fjenden, så overvej at brug 5 vovser på autokamp 🙂 Det virker bedst efter provins 9 hvor kampene ikke varierer så meget som fra provins 1 til 9.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen