Eliksir turnering

Vare:
Marmor, Krystal og Eliksir

Tropper der “generelt” skal trænes:

Elvere: Golem, Bueskytter, (Skovnymfer) evt. (Kjole Oler) og Enter evt.(Dovenfrø)

En lidt svær turnering for “begyndere” brug Golem og Bue / Riddere,Armbrystskytter evt. Magikere 🙂    For de mere “øvede” er det noget nemmere, og her kan man gøre brug af Kjole Oler mod Generalerne    Og for de mere “avancerede” er det en rigtig nem turnering, og man kan evt. erstatte Skytterne med “Skovnymferne” som er stærkere i angreb, men som er mere skrøbelige, så de er bedst ude på fløjene  🙂

Efter at vi har fået hjælp fra FØNIKS så kan de avancerede komme rigtigt langt  ved at bruge Dovenfrø II og III i de fleste kampe på autokamp, suppleret med et “Helbredstillæg” er de superstærke også overfor de langsomme generaler, men er der mange Skytter , er det godt med en Golem Eller Ork-Strategist til at tage Skytternes første skud eller en blomster Prinsesse til at tage sig af de Tunge Enheder 🙂

VED AT BRUGE FRØER OG MAGIKERE ELLER MORTERE OG MAGIKERE PÅ AUTOKAMP, SÅ UNDGÅR MAN JO AT SKULLE GENNEM DEN FØRSTE KAMP  HVOR DET ER BEDST AT AFVENTE OG MAN KAN KOMME RIGTIGT LANGT UD PÅ AUTOKAMP  (både som lille og stor) 🙂
FORSTÆRKER PÅ HELBRED OG MAGIKER KAN  MED FORDEL BRUGES 🙂
OG SOM MENNESKE ER DET GODT AT BRUGE MORTERE OG PRÆSTER 🙂
Meneske: (under afprøvning)
Morter, Ridder, Armbrystskytter, (Ork-strategist) , evt. Præster
Orkkriger/ridder, orkstrateg/dronerytter/morter, vallorisk kriger/skovnymfer (bueskytter) (Drazi forslag)
Fjender man møder:
Dronerytter,Tyv, Bandit, (Ork-General 1) Ork-general
Rækkefølgen er den som det tilrådes, at man eliminere dem i
Og dem som er i parentes , er dem man møder i de første provinser

Taktik (elvere):

En forholdsvis nem turnering for elvere:
Lad fjenden komme frem på banen først, så de tunge afstandstropper (Golemer) kan få ram på de lette enheder 🙂            OBS !!! gå først efter Dronerytter og Tyve (Banditterne kan tages senere) derefter kan Armbryst Bueskyter og evt. Nymfer / Kjole Oler lege “kispus” med de mere langsommelige, og stærke Ork-generaler 🙂
De tunge tropper (Enter og Dovenfrø) er gode mod tyve og droner, især når de er i overtal 🙂
Smugkig er for det meste gratis, ved at sætte en Armbryst, Bueskytte (Strejfer) ind 🙂

PS. TAKTIKKEN ER FORANDRET 🙂

Taktik (menneske):

Smugkig med armbrøst eller strejfer og opstil dine enheder
Fjenden vil ofte opstille tropper så du kan angribe et par stykker af deres tropper i første hug – men lad dig ikke lokke – de vil massakrerer dig i næste omgang (inno bruger tit denne “madding” strategi). De kan normalt ikke nå dig i første omgang, så bare bliv stående uden at rykke frem. Du kan eventuelt omrokerer lidt, så fjenden ikke kan nå dig i første hug. Det kræver tid at tælle fjendens skridt og angrebs-distance for de forskellige enheder for at se om de kan ramme dig – men det er en del af din træning 🙂 Så lad fjenden rykke frem først.
Mod fjendens lette enheder (drone rytter og tyv) bruger du ork kriger II (hvis du har det) eller ridder. Ork krigeren har større styrke, mens ridder har større afstand, så jeg synes det er lettest at benytte riddere.
Det er først de lette nærkamps enheder du skal bekæmpe, specielt drone rytterne, da de er meget bevægelige.
Mod de lette afstand enheder (bandit) kan du benytte ork strateg (hvis du har det) eller drone rytter (eller morter hvis du ikke har drone rytter). Drone rytteren har større angrebsstyrke, men er sværere at benytte end morter. så hvis du ikke har meget erfaring, så benyt morter enheder, specielt hvis du er lukket inde, vil et par morterer være gode. Mortererne kan under alle omstændigheder være gode til at eliminerer eller kraftigt reducerer fjendens lette afstandsenheder i første angrebsbølge (hvor alle dine andre enheder bare afventer). Dette er godt da fjendens lette afstandsenheder kan skade dine tungere enheder en del.
Ork generalen er langsom, så undgå hele tiden at fjenden kan angribe dig med ork generaler. Når du har nakket alle de andre tropper, stiller du dig sådan, at når ork generalen rykker frem kan du angribe med alle (eller de fleste) dine tropper. Det er ingen skam at trække sig lidt tilbage, hvis du derved ikke bliver angrebet af ork generalen, men kan angribe nogle af fjendens andre tropper. Hvis der er mange ork generaler kan skovnymfer alternativt præster (eller Mare II hvis du har dem) være gode – men de er følsomme, så i stedet kan valloriske krigere eller riddere være god mod dem. Og riddere har du måske allerede valgt til at bekæmpe lette enheder.
Hvis du både har dovenfrøer og morterer så er der en enkel og effektiv taktik: Placer lige så mange morterer som der er banditter og dovenfrøer for resten. Angrib de enheder som kan ramme dig i næste omgang, mens morterer først angriber og eliminerer banditter – virker i over 95 % af tilfældene med forbavsende få tab på din side. Du skal i hvert træk flytte dine enheder på en sådan måde at fjenden ikke kan nå dig. En enkelt måde er at trække ud til siderne på den bagerste kamplinje.
Hvis der ikke er nogle banditter (lette afstandsenheder) så medtag alligevel en morter og brug den på de enheder som enkelte gange når dig, da den nedsætter angrebets effektivitet.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen